lørdag den 14. januar 2012

Ready - steady - GO!

Som I kan se er alt pakket og klar, og jeg er nu parat til at smide alt fra mig og drage væk fra dette gudsforladte land.
Jeg skal med fly fra Aalborg til København i morgen kl. 8.00 sammen med Simone og Mia. Derefter går turen til Bangkok, hvor vi skal tilbringe en dag med at lege turister (hvis vi tør!) Og til sidst lander vi i Auckland - New Zealand, hvor jeg skal tilbringe de næste 3 måneder af mit liv.

Jeg vil forsøge at opdatere bloggen, så I kan følge lidt med i hvad jeg foretager mig, samt sikkert blive lidt misundelige der bag skærmene.
Vi ses til april kære venner. For nu tager lille Nanna ud i den store verden med rygsæk på ryggen, kamera om halsen og med masser af oplevelser i vente!

1 kommentar:

 1. Hej Nanna
  Super fed tur du skal på. Det er simpelthen en oplevelse for livet. Vi glæder os til at følge dig og dine oplevelser her på din blog.
  Vi må indrømme at det var med blandede følelser, vi tog afsked med dig for de næste 3 måneder. Vi deler din store forventning og spænding, over det som ligger foran dig i New Zealand, men vi havde også en klump i halsen og en lille bitte fugtighed i øjenkrogen, da vi vinkede farvel i lufthavnen :-)
  Hav en helt fantastisk tur.
  Mille, Mor og Far

  SvarSlet