tirsdag den 14. februar 2012

James Bond kinda day – 12th of February


I går stod den på sightseeing i området. Vi tog færgen fra Paihia over til Russel, som engang var New Zealands hovedstad. Det er et super smukt område med en masse grønne og frodige øer beliggende i azurblåt vand, som man ikke kan undgå at få lyst til at plaske rundt i. Vi spiste en dejlig frokost og lallede lidt rundt på øen, som består af en masse spændende maorikultur.
Til sidst kunne vi ikke dy os, så vi sprang selvfølgelig i det lækre klare vand.
I aftes lavede vi mad sammen og drak en masse vin til. Det resulterede i, at vi tog ud for at udforske nattelivet her i Paihia. Vi fulgtes med en 7 stykker, som bor på vores hostel og endte på en poolclub, hvor der blev danset og natten blev sluttet af med manér med fælles nøgenbadning på stranden.

I dag tog vi med båd ud for at opleve kysten. Turen var fantastisk smuk og vi var så heldige at se en flok vilde delfiner springe rundt i vandet. Vi endte helt oppe ved klippen ”Hole in the rock” som I sikkert kender fra flere film bl.a. en James Bond, jeg erindrer dog ikke lige hvilken. Det var virkelig cool. Turen endte på en lækker beach hvor vi badede og slikkede sol.
Alt i alt en dejlig dag. Om lidt står den på lasagne og ellers bare afslapning resten af aftenen det trænger vi til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar