fredag den 2. marts 2012

Alt godt fra Danmark – Lørdag d. 3. marts


Hej venner.

Det er efterhånden længe siden jeg har lavet en blogopdatering, beklager. Men nu sidder jeg igen bag skærmen, klar til at give jer en masse guf fra New Zealand.

Jeg vil lægge ud med at fortælle om mit fantastiske fund i dag. Rugbrød, ægte rustikt rugbrød, og ikke det der luftige hvide brød. Og for at det ikke skal være løgn, faldt jeg over saltlakrids også. Fantastisk fantastisk, så bliver dagen altså ikke bedre.
Så frokosten i dag stod på rugbrød med paté (det mest leverpostejs-agtige der er hernede) samt ”Danish Salami” (spegepølse) og et koldt glas mælk. Mmm… !

Ellers er de sidste par uger gået med undervisning og ekstreme byture. I denne uge havde vi om sport og arbejdede med Ultimate Frisbee, et spændende men udfordrende forløb.
Her i weekenden skal står den på handgliding, hvis vejret er til det. Og så har vi friluftsturen i næste uge, hvor vi i 4 dage skal leve i naturen 2 dage i kajak og 2 dages vandring.

Jeg har desværre ikke fået taget så mange billeder har fra Nelson, men her er et par stykker fra Ultimate-forløbet. Enjoy!!
Alexander

Vores hold (The Black Stingrays)

Fie

Fie & Mia

Der bliver gået til den! 


1 kommentar: